• Oferta dvs. de preț este goală
Magia pietrei
Calitatea este de primă importanță pentru noi. Blocurile noastre provin din cele mai bune cariere din întreaga lume. Inspecția regulată și selecția atentă a domnului Mazreku garantează că vă oferim cele mai bune produse din țări precum Brazilia, Mexic, Africa de Sud, Egipt, Pakistan, Iran, China, Turcia, Italia, Franța și Norvegia.

 

Frumusețe, rezistență și respirație a trecutului. Descoperiți piatra pentru casa dvs.

Piatra este atât o bijuterie interioară, cât și un material de construcție excepțional. Datorită frumuseții, proprietăților sale unice și valorii sale investiționale, piatra este sfântul graal printre materialele naturale și ocupă, atât în trecut, cât și în prezent, un loc exclusiv în construcții și design.

Mai mult de 500 de tipuri de piatră naturală pot fi admirate și utilizate într-o varietate de finisaje, de la cele mai lucioase la cele mai aspre, cu suprafețe antiderapante. Atingeți istoria, experimentați puterea naturii, lăsați-vă inspirați de frumusețea pietrei.

Găsirea pietrei sună ca o aventură. Am dreptate sau este vorba doar de afaceri?

Călătoria pentru a alege o piatră este la fel de aventuroasă pe cât pare. Este o călătorie în diferite părți ale lumii, adesea îndepărtate, în căutarea celor mai frumoase pietre, de cea mai bună calitate.

 

Călătoriți mult? Dumneavoastră personal mergeți peste tot?

Eu aleg toate pietrele. Pe măsură ce compania a crescut, am petrecut din ce în ce mai mult timp pe drumuri, așa că soția mea, Ingrid, mă însoțește adesea. De asemenea, mi-a ținut companie într-o excursie în India, în februarie, unde am petrecut câteva săptămâni selectând pietre.

 

Ce ați căutat în India?

În India se găsește granit și marmură, cele două pietre cu care lucrez cel mai mult. Granitul este foarte dur, rezistent la căldură, pete, zgârieturi, îmi place să lucrez cu el. Marmura este, de asemenea, una dintre cele mai frumoase pietre, este pură și elegantă, mai ales în India o găsesc în culori minunate.

Dar India are și o altă valoare personală pentru mine. Pentru că India a fost cea care mi-a dat scânteia pentru descoperire. De acolo am adus primele mele pietre în '96.

 

Înainte de fiecare călătorie, aveți o imagine exactă a pietrei pe care o veți căuta?

De-a lungul anilor, știu exact că voi găsi granit excepțional în sudul Indiei și marmură în nord. Când călătoresc undeva, de obicei merg la sigur și nu mă întorc acasă până nu cumpăr ceea ce am venit să cumpăr.

 

Deci, veniți intenționat într-o țară, într-o anumită carieră, cu o idee despre ce și cât veți cumpăra? Cumpărați și vă întoarceți acasă? Ca într-un supermarket?

Nu este chiar așa. Pietrele au frumuseți și calități diferite. Aleg carierele unde mă aștept să găsesc pietrele cele mai bune, dar nu este întotdeauna atât de ușor sau de rapid. Uneori, găsirea pietrei potrivite pentru Adriatik este mai dificilă, deoarece pentru mine calitatea este o valoare la care nu fac compromisuri.

"PENTRU MINE CALITATEA ESTE O VALOARE LA CARE NU FAC COMPROMISURI."

 

Deci cunoașteți bine rocile și carierele. Se întâmplă ca ceva să vă surprindă, să descoperiți ceva nou?

Îmi place să descopăr. Întotdeauna sunt cu ochii deschiși în călătoriile mele și uneori găsesc ceva special care mă surprinde chiar și pe mine.

 

Unde mai mergeți la „shopping”?

India este cea mai atractivă pentru mine, dar în căutarea pietrelor călătoresc și în Turcia, Iran, Pakistan, Africa de Sud, Brazilia și chiar în Scandinavia.